Home

Menu

Onze gegevens

G-decor wooninrichting bvba

 

Brusselbaan 329

1790 Affligem 

 

0495/ 38 16 02

 

 
Welkom op onze website

De Affligemse schilders companie g-decor heeft door zijn jarenlange ervaring een reputatie opgebouwd van een zeer betrouwbare en zeer solide onderneming. Hierbij staat vakmanschap, kwaliteit en service steeds centraal. Door het snel en accuraat inspelen op specifieke wensen van de opdrachtgevers staat g-decor garant voor een perfect eindresultaat.

g-decor staat reeds jaren garant voor alle schilderwerken aan de abdij Affligem. Deze gebruiken wij dan ook graag als referentie voor ons vakmanschap.

g-decor speelt dan ook in op de speciefieke wensen vanuit de opdrachtgevers, die bij voorkeur werken met één en dezelfde partij, die verantwoordelijk is voor verschillende werkzaamheden binnen een project.

 

Algemene schilderwerken binnen en buiten
Voor zowel particulieren als bedrijven. Aarzel niet contact op te nemen voor een vrijblijvende prijsofferte en planning.

 

Wandbekleding
g-decor is dé specialist in muurbekleding en interieurstoffen. Een uitgebalanceerd aanbod zowel klassiek als hedendaags.

 

Raamdecoratie
U vindt bij ons steeds de nieuwste en mooiste raamdecoratieproducten. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing.
 

Vloeren
zelfvloeiende gietvloeren of laminaat en parket. Als geen ander geeft de juiste vloerbekleding snel extra cachet aan de ruimte.
 

Bij g-decor kunt u ook nog terecht voor
het decaperen en zandstralen van uw meubels en oude deuren en ontwerp en uitvoering van meubels op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en/of een vrijblijvende prijsofferte.